Barça

El Barça recupera Dani Alves per mirar de derrotar el Rubin i el fred

Condicions poc favorables per al partit que el Barça disputa aquest vespre al camp del Rubin Kazan. En un partit en què s'hi juguen tant, els de Guardiola hauran de suportar temperatures sota zero per recuperar el terreny perdut en l'últim partit de la Lligueta al Camp Nou. No es tracta d'un enfrontament a caixa o faixa, però sí que és cert que una derrota podria complicar, i molt, el pas del Barça als vuitens de final de la Champions. Pep Guardiola ja ha dit que el fred no és una excusa.

Actualitzat
Aquesta quarta jornada de la Lliga de Campions ha despertat un sobtat interès per la meteorologia entre el Barça i tota la seva afició. Unes condicions com les de Kazan, on els termòmetres han arribat a aquesta nit a onze graus sota zero, no són habituals en desplaçaments europeus.

A la ciutat tàrtara hi ha nevat en les últimes hores, però no es preveu que ho faci a l'hora del partit, per al qual s'espera una temperatura al voltant de dos graus negatius. El camp del Rubin té un sistema de calefacció soterrada que, en principi, hauria de garantir una bona condició del terreny de joc. El fred, però, no ha minvat els ànims dels aficionats culers a Rússia, que ja escalfen l'ambient per a un partit tan important com el d'aquesta tarda. La imatge de la jornada ha arribat quan un operari ha retallat una mica la gespa del camp.

Joan Laporta confia que el fred no afecti els jugadors i que l'equip faci un bon partit. Tot apunta que Dani Alves jugarà aquesta tarda, i fins i tot podria sortir en l'onze titular.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut