La justícia ha donat la raó a Agustí Benedito
Barça

Un jutjat de Barcelona desestima la demanda de Javier Faus contra Agustí Benedito

L'exvicepresident del Barça havia demandat Benedito per vincular-lo professionalment a Qatar, però la magistrada Montserrat de la Sal ha donat la raó a l'excandidat a la presidència del club blaugrana

Actualitzat

El jutjat de primera instància número 26 de Barcelona ha desestimat la demanda que l'exvicepresident blaugrana Javier Faus va posar contra l'excandidat a la presidència Agustí Benedito i en la qual li reclamava 30.000 euros per unes declaracions on el vinculava professionalment a Qatar.

La demanda es basava en unes afirmacions de l'aleshores precandidat a la presidència del Barça, el passat 11 de novembre del 2014, en les quals havia assegurat que "Faus està aixecant el seu fons d'inversió amb diners de Qatar i Qatar és una amenaça pel Barça". Benedito va ratificar les seves acusacions tot i les advertències de Faus, que finalment va demanadar-lo al·legant una vulneració del seu dret a l'honor.

Després de la celebració del judici, la jutge Montserrat de la Sal ha donat la raó a Benedito i ha desestimat la demanda de Faus, que haurà de pagar les costes del procés.

En la sentència, a la qual ha tingut accés el diari digital "El Món", la magistrada conclou que "el sr. Faus manté relació amb Qatar al marge del Futbol Club Barcelona", una afirmació basada en un informe on el mateix club manifesta "que només havia viatjat a Qatar en 9 ocasions, mentre que ell mateix va reconèixer que hi havia viatjat infinitat de vegades, més de 20, per les quals, necessàriament, va viatjar-hi per raons personals alienes al club".

Anar al contingut