Lliga de Campions

Un gol del jugador del Besiktas Cenk Tosun, escollit com el millor de l'última edició de la Champions

El futbolista turc ha rebut el 41% dels vots pel seu golàs de mitja xilena contra el Benfica, seguit del davanter croat de la Juventus Mario Mandzukic, que ha acabat segon amb el 19%

Actualitzat

El jugador del Besiktas Cenk Tosun tindrà l'honor d'haver fet el millor gol de última edició de la Lliga de Campions. Així ho han decidit els usuaris de la pàgina oficial de la UEFA en una votació popular on ha superat clarament la resta de candidats. Cenk Tosun, que va marcar un gran gol de mitja xilena en un partit contra el Benfica que va acabar amb empat a tres, ha rebut el 41% dels vots, seguit del davanter croat de la Juventus Mario Mandzukic, que ha acabat segon amb el 19% després del seu golàs de xilena a la final contra el Reial Madrid.

La tercera posició dels millors gols de la passada Champions l'ha ocupat el portuguès Cristiano Ronaldo, que ha rebut el 13% dels vots per la seva diana contra l'Sporting de Portugal al Bernabéu, mentre que el blaugrana Neymar s'ha hagut de conformar amb la quarta posició amb un 7% dels sufragis pel seu golàs de falta en la remuntada històrica contra el PSG al Camp Nou.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut