Golf

Tiger Woods arriba a les 50 victòries al circuit PGA després d'imposar-se en el Buick Open

Tiger Woods continua batent tots els rècords. Aquesta passada matinada s'ha adjudicat el Buick Open i, d'aquesta manera, ja suma 50 victòries al circuit PGA. Woods és el setè golfista que aconsegueix aquest nombre de triomfs, però és el més jove a aconseguir-ho. De moment, aquesta temporada el jugador nord-americà ja suma quatre títols.

Actualitzat

El número 1 del món és el jugador més jove que obté 50 triomfs en el tour PGA, en la que era la seva participació número 196 al circuit americà. El golfista de Cypress, Califòrnia, ha eclipsat, d'aquest manera, el mític Jack Nicklaus, conegut com "L'Ós Daurat", que va aconseguir la fita amb només 33 anys. Woods esdevé el setè jugador que entra a formar part d'aquest selecte club de golfistes. El rècord el té Sam Snead, amb 82 títols, seguit de Nicklaus (73), Ben Hogan (64) i Arnold Palmer (62).

Woods ha firmat, per quarta jornada consecutiva, una targeta de 66 cops, 6 sota par. El golfista nord-americà ha fet 7 "birdies" i un "bogey" per mantenir un avantatge suficient respecte a Jim Furyk, que ha completat en recorregut amb 64 cops, 8 sota par, en una ronda perfecta. Al final, però, Furyk s'ha quedat a tres cops del Tigre.

"El Tigre" aconsegueix així el seu segon triomf en el Buick Open, ja que l'anterior va ser el 2002. Així doncs, Woods acumula quatre títols en aquesta temporada, després de les seves victòries en el Buick Invitational, el Ford Championship i l'Open Britànic. 

Anar al contingut