Barça

Ter Stegen: "No és fàcil per a mi només poder jugar a la Champions i la Copa, també vull jugar els partits de Lliga"

El porter alemany no es conforma de jugar només la Copa i la Champions i té ganes de jugar també a la Lliga. Tot i això, és conscient que Bravo està en un gran moment de forma.

Actualitzat

El porter del Barça Marc-André Ter Stegen està fent un bon paper en els partits de Champions i de Copa del Rei, però és ambiciós i no es conforma només a jugar aquestes dues competicions.

"No és fàcil per a mi només poder jugar a la Champions i la Copa, també vull jugar els partits de Lliga", va explicar aquest dimecres al "Hat-trick Barça" després del partit de Copa del Rei amb l'Atlètic de Madrid.

"La decisió final, però, la té l'entrenador, veurem què passa en un futur. Sé que no és fàcil per a ell, perquè té un bon porter titular, Bravo ho està fent molt bé. Però ho estic fent el millor que puc, als entrenaments i als partits", va explicar.

Respecte a la possibilitat de deixar l'equip la propera temporada si la situació continua igual, el porter no s'ho planteja: "Tinc contracte amb el Barça. Respecto la situació i la decisió de l'entrenador però seguiré fent-ho el millor que puc perquè vull jugar també els partits de Lliga."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut