L'Hospitalet ha estat el campió del grup III de Segona B.
Futbol

Tenerife-L'Hospitalet i Lleida-Leganés, eliminatòries del "play-off" d'ascens a la Lliga Adelante

Els equips catalans que lluiten per pujar a la Lliga Adelante ja saben qui són els seus rivals. L'Hospitalet, que disputa la via directa a l'eliminatòria dels campions, se les haurà amb el Tenerife. L'anada, aquest cap de setmana, a l'Heliodoro. El Lleida, que afronta la primera eliminatòria de la promoció, jugarà contra el Leganés, amb l'anada al Camp d'Esports.

Actualitzat
Els equips catalans que lluiten per pujar a la Lliga Adelante ja coneixen els seus rivals. L'Hospitalet, que disputa la via directa a l'eliminatòria dels campions, se les haurà amb el Tenerife. L'anada, aquest cap de setmana a l'Heliodoro. El Lleida, que afronta la primera eliminatòria de la promoció, jugarà contra el Leganés amb l'anada al Camp d'Esports.

El Tenerife, un rival molt complicat

El Tenerife és un dels equips que té una necessitat històrica de tornar al futbol professional. És un exprimera que porta dues temporades a Segona B. Álvaro Cervera és ara l'entrenador del conjunt canari, que l'any passat va eliminar el Badalona en la fase d'ascens però després la Ponferradina li va barrar el pas. Campió del grup 1, només ha perdut dos partits en tota la temporada al seu estadi, l'Heliodoro Rodríguez López. Serà una eliminatòria entre equips amb molt gol. 66 n'ha fet l'Hospi i 62, el Tenerife. El màxim realitzador dels tinerfenys és Aridane, que n'ha fet 23.

També definides les eliminatòries d'ascens a Segona B

L'Olot, campió del grup català de Tercera, se les haurà amb l'Elx B en el "play-off" d'ascens directe. En la primera eliminatòria de la promoció, Deportivo B-Cornellà, Manlleu-Conquense i Europa-Arandina.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut