Sergio Ramos celebra el seu gol contra el Betis (Reuters)
Futbol

Sergio Ramos: "La remuntada del Barça va ser històrica en tots els sentits"

Després de tornar a salvar el seu equip contra el Betis, el central madridista va llançar un dard enverinat contra els blaugranes quan li van preguntar sobre la gesta que va protagonitzar el conjunt de Luis Enrique a la Champions

Actualitzat

El capità del Reial Madrid, Sergio Ramos, va posar en dubte la històrica remuntada del Barça contra el PSG en els vuitens de final de la Lliga de Campions. Després de tornar a salvar el seu equip amb un gol de cap que va permetre sumar una agònica victòria contra el Betis, el central madridista va llançar un dard enverinat contra els blaugranes quan li van preguntar sobre la gesta que va protagonitzar el conjunt de Luis Enrique.

"Van titular molt bé la remuntada del Barcelona. La veritat és que va ser històrica en tots els sentits", va assegurar de forma irònica en la zona mixta. "M'és indiferent. Òbviament no me'n vaig alegrar. A veure ara qui ens toca en el sorteig de quarts, però ho van titular de meravella", va afegir Ramos, sense esmentar en cap moment l'àrbitre alemany Deniz Aytekin

Ramos tampoc no va voler valorar el polèmic arbitratge de Mateu Lahoz contra el Betis al Bernabéu, tot i que l'àrbitre valencià va perjudicar els verd-i-blancs amb les seves decisions. "Els àrbitres? Nosaltres seguim calladets i en la nostra línia. Unes vegades et donen i altres vegades et treuen", va afirmar.

En la mateixa línia que Ramos es va manifestar Marcelo, un altre dels capitans del Reial Madrid. "El partit de dimecres va entrar a la història i la gent no se n'oblidarà. Tots ho sabeu", va assegurar mentre se li escapava un somriure. Davant la insistència dels periodistes, el brasiler va matisar les seves declaracions: "Nosaltres no parlem de l'àrbitre. No parlem, tenen una feina molt difícil. Molta gent parla dels àrbitres. Es poden equivocar o no", va concloure.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut