Sergio González dirigeix un entrenament de l'Espanyol (Foto: rcdespanyol.cat)
Sergio González dirigeix un entrenament de l'Espanyol (Foto: rcdespanyol.cat)
Espanyol

Sergio González dóna festa als jugadors de l'Espanyol fins aquest diumenge

L'entrenador blanc-i-blau vol que la plantilla es recuperi físicament abans de començar a preparar el pròxim enfrontament, dissabte 21 de novembre contra el Màlaga

Pau RodríguezActualitzat

L'entrenador del RCD Espanyol, Sergio González, ha donat festa als seus jugadors fins aquest diumenge amb la intenció que la plantilla es recuperi físicament i arribi fresca al pròxim compromís, dissabte 21 de novembre al Power8 Stadium contra el Màlaga, dissetè classificat.

Els blanc-i-blaus començaran a preparar l'enfrontament contra els andalusos aquest diumenge a la tarda amb les absències dels internacionals Pau López, Duarte, Asensio, Hernán Pérez, Roco i Caicedo. A més, Sergio Gonzalez no podrà comptar amb Gerard Moreno, lesionat, i està pendent de l'evolució d'Abraham, que es va fer mal en el partit d'aquesta setmana contra el Blooming, i d'Arbilla, en el tram final de la seva recuperació.

L'Espanyol va derrotar aquest dijous el conjunt bolivià en el partit per a la Recopa Cine Center. Salva Sevilla va marcar l'únic gol de l'enfrontament després d'una gran jugada per la banda de Burgui.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut