Automobilisme

Sébastien Ogier amplia l'avantatge al capdavant del Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada

El pilot francès de Volkswagen afrontarà l'última etapa del ral·li amb un bon marge respecte al seu company Jari-Matti Latvala

Actualitzat

El francès Sébastien Ogier (Volkswagen) ha augmentat l'avantatge al capdavant de la classificació del Ral·li RACC Catalunya–Costa Daurada respecte al seu company d'equip, Jari-Matti Latvala. Dels 7 segons que Ogier li treia al finlandès al final de la primera etapa, ha passat als 54 amb què ha tancat la segona. El tercer és el noruec Andreas Mikkelsen (Volkswagen).

Ogier, vigent campió del món, s'ha imposat en els tres primer trams del dia. Dels 8 trams cronometrats de la segona etapa, el francès ha estat el més ràpid en cinc. A més, els problemes de frens de Latvala en el tercer tram han fet perdre al finlandès gairebé un minut.

Dani Sordo (Hyundai) i el seu copilot Marc Martí han arribat a situar-se segons de la general al final del quart tram, però començaran l'última etapa quarts, tot i que a només 5 segons de distància de Mikkelsen. Aquest diumenge, els pilots hauran de superar tres especials, que es passaran dues vegades, abans del Power Stage a Duesaigües.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut