Els jugadors del Sabadell fan pinya (www.cesabadell.cat)
Els jugadors del Sabadell fan pinya (www.cesabadell.cat)
Futbol

Sabadell i Barça B, obligats a guanyar per no dir adéu a les seves possibilitats d'evitar el descens

Només un dels cinc últims classificats de Segona mantindrà la categoria a final de temporada. En aquest esprint a vida o mort, hi ha implicats dos equips catalans, el Sabadell i el Barça B.

Actualitzat

El Sabadell jugarà aquest dissabte (16:00, en directe a Esport3) al Nuevo Colombino de Huelva, el camp del Recreativo. Els andalusos són cuers, però matemàticament encara no han dit adéu a la categoria. A cinc punts de la salvació, han de guanyar els tres partits que els falten i resar perquè la resta de resultats els siguin favorables. Els de Juan Carlos Mandià ho tenen una mica millor que el seu rival de dissabte.

El Sabadell està a 3 punts del límit que marca la salvació. La desfeta de dimecres passat davant el Tenerife, però, ha fet molt de mal als arlequinats, que no poden deixar escapar cap punt més. El tècnic gallec no podrà comptar una setmana més amb el lesionat Antonio Hidalgo, i ha deixat fora de la convocatòria Javi Hervás i Yeray. El jove del filial Pol Roigé ha tornat a entrar en la convocatòria per donar minuts de descans a Collantes.

El Barça B, contra les cordes

El FC Barcelona B no tindrà un rival senzill aquest dissabte (21.30, en directe a Esport3). El filial blaugrana visitarà l'estadi del quart classificat, una Unió Deportiva Las Palmas que ha guanyat els dos últims partits i que encara no ha renunciat a prendre-li al Girona un lloc d'ascens directe a Primera. Els canaris estan a sis punts dels gironins a falta de 3 jornades. Els de Jordi Vinyals, penúltims, es troben a 4 punts de la salvació.

La situació del Barça B és dramàtica. Aquest dissabte mateix podrien ser equip de Segona B si l'Osasuna supera el Leganés i el segon equip blaugrana no suma els 3 punts. Els de Vinyals estan obligats a sumar els 9 punts que falten, una tasca que sembla impossible tenint en compte que dels últims 45 possibles només n'han aconseguit 10. Sergio Juste, Pol Calvet, Alejandro Grimaldo, Robert Costa i Wilfrid Kaptoum són baixa per lesió i Patric Gabarrón per sanció. El tècnic ha deixat fora de la convocatòria per aquest partit transcendental a Munir.

Anar al contingut