Nico Rosberg
Rosberg ha començat amb optimisme les sessions lliures a Alemanya (Reuters)
Motor

Rosberg comença el Gran Premi d'Alemanya amb el millor temps en la sessió d'entrenaments inaugural

L'alemany ha tret tres dècimes a Hamilton, mentre els Ferrari passen davant dels Red Bull; Alonso fa el setè temps i Sainz, el desè

Actualitzat

Nico Rosberg ha estat el més ràpid en el primer entrenament lliure del Gran Premi d'Alemanya, al davant del seu company a Mercedes, Lewis Hamilton, l'actual líder del Mundial, i de Sebastian Vettel, que ha estat tercer.

En un circuit que li és tan familiar com el de Hockenheim, Rosberg ha encapçalat unes proves sense incidents en un dia ennuvolat però sense pluja, i amb una temperatura gairebé primaveral que ha posat 34 graus sobre l'asfalt. L'alemany, que el cap de setmana passat va perdre el primer lloc de la classificació en favor de Hamilton, en aquesta ocasió li ha tret tres dècimes de diferència.

Amb Kimi Räikkönen quart, els Ferrari han ocupat la condició d'aspirants que els Red Bull els van prendre a Hongria. Max Verstappen i Daniel Ricciardo han estat cinquè i sisè, respectivament.

Els McLaren confirmen la bona progressió mostrada en l'últim Gran Premi i es tornen a presentar com a quart equip en discòrdia: Fernando Alonso ha tornat a ser setè i Jenson Button, vuitè. Just al darrere han entrat els Toro Rosso, amb Carlos Sainz desè.

Anar al contingut