Tenis

Roland Garros viurà avui la quarta final amb Rafael Nadal i Roger Federer com a protagonistes

Rafael Nadal i Roger Federer disputaran per quarta vegada una final a l'Open de París. Les tres anteriors van ser per al manacorí, que arriba a la cita després de superar l'escocès Andy Murray en tres sets: 6 a 4, 7 a 5 i 6 a 4, en un partit de 3 hores i 17 minuts. Federer, però, arriba ple de moral després d'eliminar l'imbatible Djokovic, que encara no havia perdut cap partit en aquest 2011. A partir de les 15 h, el vigent número 1 mundial i el tercer millor tenista s'enfrontaran a la pista central de Roland Garros.

Actualitzat
Serà la cinquena final de Roland Garros que jugui Federer, per sis de Nadal. Els dos jugadors s'han enfrontat en vuit finals de Grand Slam, amb un bagatge de cinc victòries per al manacorí per dues del suís. La ratxa de Nadal en el torneig és impressionant, amb un balanç de 44 triomfs i una sola derrota (en els vuitens de final del 2009, contra Soderling).

Nadal, que ha recuperat el seu millor tenis en el millor moment, no només s'hi juga el sisè títol a París i la igualada del rècord de Borg, sinó el número 1 mundial. Si perd, Novak Djokovic el rellevarà al tron del tenis mundial. Precisament, el serbi, imbatut fins ahir en aquest 2011, va quedar eliminat sorprenentment per Roger Federer. El suís va tornar a recordar aquell jugador que passava damunt dels seus rivals amb una elegància i una eficàcia letals, i va tombar Djokovic en quatre sets, dos amb "tie-break": 7-6, 6-3, 3-6 i 7-6.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut