Tenis

Robredo, Nadal, Almagro i Wawrinka, a les semifinals de l'Open Seat Godó

Ja hi ha definit el quadre de les semifinals de l'Open Seat Godó. El primer partit el jugarà Tommy Robredo contra Stanislas Wawrinka a tres quarts de dues del migdia. El d'Hostalric ha eliminat Radek Stepanek en dos sets, mentre que el suís s'ha desfet d'Ivo Karlovic per 4-6, 6-3 i 6-4. Rafa Nadal i Nicolás Almagro jugaran l'altra semifinal a tres quarts de cinc de la tarda. El manacorí ha tingut problemes per guanyar Jarkko Nieminen (4-6, 6-4 i 6-3). Finalment, Almagro s'ha classificat després de superar Juan Carlos Ferrero (6-3 i 6-3).

Actualitzat

Rafael Nadal ja és semifinalista de l'Open Seat Godó. El tenista manacorí ha eliminat el finlandès Jarkko Nieminen en tres sets: 4-6, 6-4 i 6-3. Nadal s'ha vist superat en el primer set. Després, el seu joc ha estat molt més fort. Nadal manté la ratxa de victòries en terra batuda, i està a només dos partits de revalidar títol a Barcelona. També és semifinalista Tommy Robredo. El tenista d'Hostalric ha derrotat Radek Stepanek en dos sets. El joc de Robredo ha estat molt sòlid en tot moment, i no ha donat opció al jugador txec.

També s'han classificat per a semifinals Stanislas Wawrinka, que ha eliminat Ivo Karlovic per 4-6, 6-3 i 6-4, i Nicolás Almagro, que ha superat el seu compatriota Juan Carlos Ferrero en l'últim partit de la jornada en dos sets, 6-3 i 6-3.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut