Tenis

Albert Costa s'acomiada del tenis professional ovacionat a l'Open Seat Godó

Albert Costa ha posat el punt final a la seva carrera professional com a tenista a l'Open Seat Godó. El lleidatà, que ja va anunciar la seva retirada abans de l'inici del torneig, ha perdut en els vuitens de final contra Juan Carlos Ferrero en un partit molt igualat i que ha necessitat els tres sets per decidir el guanyador (6-1, 5-7 i 7-5). Costa ha tornat a pronunciar unes paraules d'agraïment en acabar el partit. També destaca la classificació de Nicolás Almagro i Rafa Nadal.

Actualitzat

Rafael Nadal ha passat amb solvència als quarts de final de l'Open Seat Godó. El manacorí s'ha desfet en dos sets d'Iván Navarro, per 6-4 i 6-2. Nadal ha superat la principal dificultat que tenia en el partit contra el 164 del món: el fort servei de Navarro. Controlat aquest aspecte, el cap de sèrie del torneig no ha tingut problemes per tornar a guanyar i sumar la 44a victòria consecutiva en terra batuda.

Nicolás Almagro també jugarà els quarts de final en desfer-se del tercer cap de sèrie, Guillermo Coria, per 6-2 i 6-0. Ivo Karlovic ha guanyat el rus Evgeny Korolev en un partit molt disputat que ha necessitat els tres sets, 6-7 (4), 7-6 (7-4) i 7-6 (7-5). D'altra banda ha quedat eliminat en els vuitens de final David Ferrer, que ha perdut contra el suís Stanislas Wawrinka per 2-6, 6-2 i 6-1.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut