Robredo diu adéu a Melbourne (Foto: EFE)
Tenis

Robredo cau davant Wawrinka i Ferrer venç Mayer en els vuitens de final de l'Open d'Australia

El català Tommy Robredo ha perdut davant el suís Stanislas Wawrinka (6-3, 7-6 i 7-6) i no es classifica per a quarts de final de l'Open d'Australia.

Actualitzat

El català Tommy Robredo ha perdut davant Stanislas Wawrinka (6-3, 7-6 i 7-6) i no es classifica per a quarts de final de l'Open d'Australia. Tot i el seu domini en els enfrontaments precedents amb el suís (6-1), el català no ha suportat el ritme del partit i ha acabat cedint. La victòria de Stan en el darrer enfrontament de la jornada el creuarà a quarts de final amb el serbi Novak Djokovic. El número dos del món ha vençut a l'italia Fabio Fognini (6-2, 6-0 i 6-2) i encara no ha cedit ni un sol set en els 4 partits disputats del torneig australià.

Per una altra banda, el tenista de Xàbia David Ferrer ha guanyat en dues hores i 55 minuts l'alemany Florian Mayer (6-7, 7-5, 6-2 i 6-1). Després d'un primer set que ha trigat 60 minuts a resoldre's en favor de Mayer, l'alicantí ha mostrat la seva solidesa des del fons de la pista i ha forçat les errades de l'alemany. Amb aquesta victòria, Ferrer accedeix als quarts de final de Melbourne per cinquena vegada. En la següent ronda s'enfrontarà a Tomas Berdych després que el txec s'hagi imposat al sud-africà Kevin Anderson (6-2, 6-2 i 6-3).

En la competicio femenina, la sèrbia Ana Ivanovic ha donat la sorpresa i ha derrotat la nord-americana Serena Williams (4-6, 6-3 i 6-3). La número 1 del món ha cedit en els vuitens de final contra la 14a en la classificació de la WTA. La petita de les germanes Williams ha dit en la roda de premsa posterior al partit que arrossega una lesió a l'esquena des d'abans de la ronda anterior contra l'eslovaca Daniela Hantuchová. Ivanovic disputarà els quarts de final contra la canadenca Eugenie Bouchard, la vencedora del duel amb l'australiana Casey Dellacqua (6-7, 6-2 i 6-0). La xinesa Na Li s'enfrontarà a la italiana Flavia Pennetta després que s'hagin desfet de la russa Ekaterina Makarova (6-2 i 6-0) i de l'alemanya Angelique Kerber (6-1, 4-6 i 7-5), respectivament.

Anar al contingut