Robert Lewandowski celebra la classificació de Polònia (Reuters)
Robert Lewandowski celebra la classificació de Polònia (Reuters)
Futbol internacional

Robert Lewandowski, investigat per beure xampany

Durant la celebració de la classificació de Polònia per L'Eurocopa es va veure un fet prohibit al país: una persona consumint una beguda alcohòlica a l'estadi. Qui bevia, però, era un dels futbolistes que havien aconseguit aquest èxit

Actualitzat

El davanter polonès del Bayern de Munic Robert Lewandowski va ser investigat per les autoritats del seu país per haver begut xampany durant la celebració a l'Estadi Nacional de la classificació de Polònia per a l'Eurocopa del 2016, l'11 d'octubre.

La policia va obrir una investigació després de la queixa formal d'un particular, tot i que ha arxivat el tema. La llei polonesa prohibeix la venda i el consum de begudes de més de 3,5 graus d'alcohol en recintes esportius, mentre que permet les de menys graduació alcohòlica només a les àrees habilitades.

Al final del partit, en què Polònia va derrotar a Irlanda per 2 a 1, es van obrir diverses ampolles de xampany sobre la gespa de l'Estadi Nacional de Varsòvia, i Lewandowski va beure d'una. Les imatges van deixar constància del fet.

Anar al contingut