Cuadrado s'encara amb Ramos després de ser expulsat (Reuters)
Futbol internacional

Rio Ferdinand critica amb duresa Sergio Ramos per haver fingit en l'expulsió de Juan Cuadrado

Rio Ferdinand, exjugador anglès i comentarista de la televisió BT Sport, va carregar durament contra el capità del Reial Madrid, que va exagerar la seva caiguda de manera teatral després de rebre una lleu empenta del colombià Cuadrado 

Actualitzat

L'exjugador del Manchester United Rio Ferdinand va criticar amb duresa Sergio Ramos per haver fingit de manera descarada en l'acció que va provocar l'expulsió de Juan Cuadrado. Ferdinand, comentarista de la televisió anglesa BT Sport, no va dubtar a carregar durament contra el capità del Reial Madrid.

Sergio Ramos va forçar la segona targeta groga de Cuadrado, que va ser expulsat en el minut 83 per haver empentat el central andalús, que va exagerar la caiguda de manera teatral. L'àrbitre alemany Felix Byrch va caure en el parany i va acabar expulsant el futbolista colombià de la Juventus.

"Ramos s'avergonyirà. Quan vegi això, se sentirà avergonyit. Si el meu fill em veiés fer això, no podria mirar-lo després a la cara", va assegurar Ferdinand després de veure les imatges. "Escolta, Ramos és un jugador de classe mundial que està des de fa molt temps al nivell més alt tant en el seu club com en la seva selecció", va admetre.

Anar al contingut