Karim Benzema, durant el partit del Reial Madrid contra el Sevilla (Reuters)
Futbol

Reial Madrid i Atlètic de Madrid disputen un derbi amb comptes pendents

Els dos equips madrilenys es veuen les cares quan encara està fresc el record de la Supercopa d'Europa, guanyada pels matalassers

Actualitzat

El partit més interessant de la setena jornada de Lliga és el derbi madrileny entre Reial Madrid i Atlètic, que enfronta aquest vespre (20.45) dos candidats al títol i amb la victòria dels matalassers a la Supercopa d'Europa encara en el record.

L'equip blanc vol venjar aquella derrota en el que suposava el primer partit de Julen Lopetegui a la banqueta madridista, però el partit li arriba en mal moment: just després d'una severa derrota (3-0) al camp del Sevilla. A més, no podrà comptar amb dos jugadors amb pes específic, com són Isco i Marcelo. A canvi, Lopetegui recupera Dani Carvajal.

L'Atlètic, en canvi, sembla haver-se recuperat d'un mal inici de campionat i ja ha anat eixugant les diferències per situar-se tercers després de guanyar els dos últims partits. Diego Simeone no creu que el triomf dels seus a la Supercopa pugui servir de referència, i tampoc la derrota blanca a Sevilla.

Anar al contingut