Espanyol

Ramon Robert: "No hi ha un ultimàtum a Galca"

El nou conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert ha repassat l'actualitat blanc-i-blava al "Hat-trick Espanyol". El dirigent perico ha explicat que Galca no té un ultimàtum per la Reial Societat i que durant aquest mes de febrer encara no hi haurà director esportiu

Actualitzat

El nou conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, ha passat pel "Hat-trick Espanyol" per valorar la situació de l'equip blanc-i-blau. Ha estat la primera entrevista d'un membre del nou consell d'administració de l'Espanyol de Cheng Yansheng i Robert s'ha mostrat esperançat amb l'evolució de l'equip: "He parlat amb l'entrenador i els capitans i estan concentrats, amb una actitud molt forta pel projecte". Ramon Robert ha deixat clar que no han donat cap ultimàtum a Galca en cas de perdre davant de la Reial Societat i que confien en ell.

Sobre el fitxatge d'un director esportiu que doni el relleu a Òscar Perarnau, Ramon Robert ha assegurat que durant aquest febrer no n'hi haurà, però que "hi ha un equip que està treballant-hi i s'estan estudiant 16 perfils, però no és un tema que ens preocupa". Un altre dels aspectes que Robert ha tractat ha estat el pressupost per a la temporada que ve. "Hi haurà diners per fitxar a consciència. Estem acabant els pressupostos (que ara estan a uns 21 milions d'euros de la primera plantilla) i pujaran un 25% més la temporada vinent", ha explicat el dirigent blanc-i-blau.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut