Espanyol

Ramon Planes confirma que l'Espanyol busca un davanter per substituir Dani Osvaldo

L'Espanyol ja prepara el debut a la Lliga després que el sindicat dels futbolistes ha aixecat la vaga que va impedir que la competició comencés el cap de setmana passat. L'equip de Mauricio Pochettino debutarà diumenge al camp del Mallorca. El director esportiu Ramon Planes ha destacat aquest divendres que estan buscant un reforç amb coherència i dins de les possibilitats del club per substituir Dani Osvaldo. Ha afegit que no deixaran d'apostar pels joves del planter i que el club també busca un migcampista organitzador i un extrem esquerre.

Actualitzat
La marxa de Dani Osvaldo a la Roma obliga la secretaria tècnica del club blanc-i-blau a buscar un subtitut de garanties. Després de l'entrenament que els homes de Pochettino han fet aquest migdia a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, Ramon Planes ha confirmat que estan sondejant el mercat per trobar un recanvi per a l'italoargentí. Planes ha subratllat que l'Espanyol actuarà amb "prudència i coherència" i seguirà apostant pel planter. "Intentarem reforçar l'equip dins de les nostres possibilitats, però sense fer cap tipus de bogeria. No deixarem d'apostar pels nostres davanters joves, que tenen un nivell molt alt", ha insistit. I acaba dient, amb un to resignat, que "no es fitxarà un 9 que il·lusioni l'afició".

A més del fitxatge d'un punta, el club estudia la contractació d'un migcampista organitzador i d'un extrem esquerre. "Passem per un moment de dificultat. Tenim molt clar el que podem fer en aquests dies que falten", ha dit. El director esportiu ha ressaltat l'esforç de Mauricio Pochettino. "Em trec el barret davant les dificultats, marxen dos titulars al gener (Víctor Ruiz i Dídac) i ara perd el jugador més important a nivell ofensiu. Sabem on som i quina és la realitat del club." Ramon Planes, amb tot, ha assegurat que l'Espanyol no abaixarà els braços: "No és el moment més crític des que sóc aquí. Tenim dificultats, però sortirem endavant", ha dit. Finalment, assegura que "la directiva podria optar per saldar deutes amb el traspàs d'Osvaldo i no destinar-ho tot a fitxatges".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut