Tenis

Rafael Nadal es retira de Roland Garros per lesió i Albert Ramos s'estrenarà a vuitens

Rafael Nadal ha anunciat que es retira de Roland Garros per una lesió al canell esquerre. Albert Ramos, en canvi, ha derrotat Jack Sock a la tercera ronda i s'enfrontarà a Milos Raonic; és el primer cop que arriba a vuitens d'un Grand Slam

Aleix DomènechActualitzat

Rafael Nadal ha anunciat que es retira de Roland Garros per culpa d'una lesió al canell esquerre que arrossega de fa dies i que ha anat a més des que va començar el Grand Slam de terra batuda. "Anuncio que m'he de retirar de Roland Garros per un problema al canell que estic arrossegant des de fa uns dies i que ha anat a més", ha assegurat el tenista en una multitudinària roda de premsa convocada per sorpresa un dia abans que jugués el seu partit de la tercera ronda contra Marcel Granollers. Nadal ha assegurat que en els darrers dies ha jugat infiltrat però que els metges han explicat que si seguia la ruptura podria ser total i no acabaria el torneig.

D'altra banda, Albert Ramos s'ha classificat pels vuitens de final i per primer cop se situarà entre els setze millors jugadors d'un Grand Slam. Ho ha aconseguit després de derrotar en tercera ronda el nord-americà Jack Sock per 6-7, 6-4, 6-4, 4-6 i 6-4, en quatre hores i onze minuts. El tenista català s'enfrontarà al canadenc Milos Raonic, número 9 del món, que ha eliminat còmodament Andrej Martin per tres sets a zero.

Albert Ramos, número 55 de la classificació de l'ATP, feia dues setmanes que preparava el Grand Slam després de caure eliminat en segona ronda d'un torneig disputat a Suïssa. Ara, intentarà aconseguir una fita històrica per a la seva carrera.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut