Espanyol

Quique Sánchez Flores: "Veig els jugadors fantàstics després de les vacances. Amb il·lusions renovades"

El tècnic blanc-i-blau no vol un equip conformista i espera començar l'any amb una victòria davant el Deportivo

Actualitzat

El tècnic blanc-i-blau ha continuat amb el seu discurs d'optimisme i que s'estan fent les coses ben fetes, en la primera roda de premsa de l'any. I preguntat sobre què demana als Reis, ha dit "vull que no ens conformem amb res, que seguim creixent i transmetent als aficionats, que mantinguem la connexió amb ells i creixem alhora que anem definint el model i l'estil".

Preguntat sobre si el seu equip estava en crisi (després de la derrota al Camp Nou i de l'eliminació de Copa), el madrileny considera que el futbol té fases i que "no hem de tornar sobre els passos que es van fer a principi de curs, tot són fases que anem explicant per convèncer, i refusem la idea de ser un club conformista: un cop assolit l'objectiu, cal seguir endavant".

Sobre la no-inclusió a la convocatòria d'Álvaro Vázquez ha explicat que "No és ben bé un càstig, l'hem tractat com un més", fent referència a l'episodi que va viure contra l'Alcorcón, quan el va expulsar de la banqueta en fer un gest que no li va agradar.

El primer duel de l'any, contra el Deportivo, manté en alerta el tècnic dels blanc-i-blaus "Ens pressionaran, arriben en un bon moment. Saben dominar el partit, retenen bé la pilota i tenen jugadors que desequilibren en l'un contra un".

Quique: "Tenim la prioritat de recuperar els jugadors lesionats abans que anar al mercat"

L'entrenador de l'Espanyol ha afegit que "acudir al mercat d'hivern és un símptoma que les coses es van fer malament a l'estiu", consolidant les paraules que ja va dir ahir el conseller delegat de l'Espanyol Ramon Robert. Tot i que ha reconegut que han "pensat i vist opcions", només actuaran si hi ha "cert moviment". I ha volgut deixar clar que "cap jugador ens ha demanat marxar en aquest mercat d'hivern"

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut