Espanyol

Pochettino assegura que intentaran fer la millor temporada possible per dedicar-la a la memòria de Jarque

L'Espanyol mira de recuperar la normalitat al més aviat possible després de la tragèdia de Dani Jarque. Un centenar d'aficionats s'han apropat fins a les instal·lacions esportives de Sant Adrià de Besòs per donar suport a l'equip en la primera sessió a porta oberta. De la Peña, amb molèsties al bessó, s'ha entrenat al marge del grup, mentre que Ben Sahar, Moisés i David Garcia, engripats, han estat baixa. Mauricio Pochettino, en la seva primera roda de premsa, ha assegurat que la millor teràpia per superar aquest cop és la unió del grup i ha reconegut que la feina principal que té a partir d'ara és recuperar l'estat anímic de la plantilla.

Actualitzat
La plantilla de l'Espanyol ha comptat amb el suport d'un centenar d'aficionats durant l'entrenament a porta oberta que han fet a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Ha estat la primera sessió oberta des de la tràgica mort del capità Dani Jarque. Els jugadors blanc-i-blaus han estat rebuts amb aplaudiments pels seus seguidors. En l'entrenament d'aquest divendres Iván de la Peña, amb molèsties al bessó, s'ha exercitat al marge del grup mentre que Ben Sahar, Moisés i David Garcia, engripats, han causat baixa.

Després de l'entrenament, Mauricio Pochettino ha fet la seva primera roda de premsa davant dels mitjans de comunicació. El tècnic de l'Espanyol, bastant abatut, ha reconegut que la feina principal que té a partir d'ara és recuperar l'estat anímic de la plantilla. "La millor teràpia és estar junts i intentar tornar a la rutina a poc a poc. Hem de concentrar-nos en els entrenaments i distreure'ns perquè el grup vagi recuperant les sensacions que tenia. El millor remei està dins del grup". Pochettino ha afirmat que el fitxatge d'un nou central o el nomenament d'un nou capità queden ara mateix en un segon pla i també ha assegurat que la plantilla està més unida que mai, tot i que òbviament encara estan molt afectats per la mort de Dani Jarque.

Pochettino ambé ha confirmat que el conjunt blanc-i-blau jugarà l'amistós programat pel dia 22 d'agost contra el Girona, l'últim abans de l'inici de la Lliga. El tècnic de l'Espanyol ha reconegut que el club està valorant la possibilitat de jugar algun partit de preparació més abans que comenci la temporada, encara que ha reconegut que en aquests moments és difícil trobar rivals.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut