Espanyol

L'Espanyol s'entrena per primera vegada després de la mort de Jarque

L'Espanyol ha fet, aquest dijous, el primer entrenament després de la mort de Dani Jarque, dissabte passat, a Coverciano. Ha estat una sessió a porta tancada, on no s'ha permès l'entrada als periodistes, però tampoc als aficionats. Han estat, finalment, una cinquantena els seguidors que han anat fins a Sant Adrià per animar els seus jugadors, però s'han hagut de conformar a fer-ho quan abandonaven la ciutat esportiva en els seus vehicles particulars. Tampoc hi ha hagut roda de premsa de jugadors ni tècnics. Divendres al matí, però, l'entrenament ja serà a porta oberta i amb declaracions en acabar.

Actualitzat
A la Ciutat Esportiva de Sant Adrià ha quedat ben clar que els periquitos no deixaran sol el seu equip en aquest tràngol tan cruel. En el primer entrenament després del sobtat adéu a Dani Jarque, tot i la porta tancada, una cinquantena d'aficionats han volgut expressar el seu suport als jugadors i se les han empescat per veure'ls, ni que fos breument, per expressar els seus sentiments.

Cap futbolista ni cap tècnic s'ha vist encara amb forces per parlar, però han rebut el caliu anímic dels aficionats. En les cares dels jugadors, el dolor per la mort del nou capità encara és ben visible. El sotrac emocional ha ensorrat el vestidor. La recuperació, doncs, passa per la tornada a la normalitat, dins del possible. Divendres, entrenament a dos quarts d'onze, ja amb les portes obertes.

Pareja torna a Barcelona

L'únic jugador de l'Espanyol que ha parlat ha estat Nico Pareja, quan ha arribat a l'aeroport del Prat provinent de Moscou, on finalment no va debutar amb la selecció argentina. Pareja ha tingut, sobretot, un record per a la família de Jarque.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut