Futbol

Pedro: "Mourinho és una de les raons per les quals estic al Chelsea"

En la seva primera entrevista com a nou jugador del Chelsea, l'extrem canari admet que el tècnic portuguès li va trucar diverses vegades i que el va convèncer per acceptar l'oferta del conjunt londinenc

Actualitzat

Pedro Rodríguez s'ha entrenat per primera vegada amb els seus nous companys del Chelsea, poques hores després que el club anglès confirmés el seu fitxatge procedent del FC Barcelona. 

El davanter canari, de 28 anys, s'ha posat per primera vegada la samarreta blanca d'entrenament del Chelsea i s'ha exercitat a les ordres del tècnic portuguès José Mourinho a la ciutat esportiva de Cobham, 30 quilòmetres al sud-oest de Londres. Pedro ha estat acompanyat en aquesta primera presa de contacte pel també exblaugrana Cesc Fàbregas, que ha exercit d'amfitrió durant la sessió preparatòria.

Mourinho espera que el davanter, pel qual el club londinenc ha pagat 30 milions d'euros -27 fixos més tres variables-, estigui disponible per jugar aquest diumenge en la visita al West Bromwich Abion.

En la seva primera entrevista com a nou jugador del Chelsea, Pedro ha admès que el tècnic portuguès va ser clau per acabar acceptant l'oferta dels "blues". "Mourinho és una de les principals raons per les quals sóc aquí", ha admès el canari en declaracions a la pàgina web del club anglès. "Em va trucar en diverses ocasions i va dir que em necessitava per fer l'equip més fort. Ha guanyat títols allà on ha estat. Estic desitjant jugar a les seves ordres i, tant de bo, pugui guanyar més títols", ha afegit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut