Pedro ha rebut misatges de comiat d'alguns dels seus ja excompanys al Barça
Barça

Els jugadors del Barça acomiaden Pedro amb missatges a través de les xarxes socials

Alguns dels excompanys de l'extrem canari al club blaugrana com Andrés Iniesta, Javier Mascherano o Marc Bartra, i fins i tot el president Josep Maria Bartomeu, han escrit missatges de comiat al nou jugador del Chelsea

Actualitzat

Un cop s'ha fet oficial l'anunci del seu fitxatge pel Chelsea, els ja excomanys de Pedro Rodríguez al Barça s'han acomiadat de l'extrem canari amb missatges a través de les xarxes socials. El primer capità blaugrana, Andrés Iniesta, li ha volgut desitjar al seu amic tota la sort del món en aquesta nova etapa a la Premier i, fins i tot, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, li ha donat les gràcies per haver contribuït als èxits del club les últimes temporades.

Aquí podeu veure un recull dels missatges que alguns dels seus excompanys han dedicat a Pedro el mateix dia que ja ha deixat de ser futbolista del FC Barcelona.

El mateix protagonista del dia, que ja ha fet el primer entrenament amb el seu nou equip, s'ha volgut acomiadar de l'afició del Barça amb aquest missatge d'agraïment:

Anar al contingut