Espanyol

Pablo Piatti s'entrena en solitari i podria arribar a temps pel partit contra el Vila-real

El jugador argentí s'ha exercitat al marge dels seus companys. Javi López i Álvaro Vázquez han estat baixa

L'Espanyol torna a la feina, després d'un dia de descans, amb bones notícies. Pablo Piatti ha pogut vestir de curt i entrenar-se al marge dels seus companys i fent treballs de recuperació, però, en tot cas, els blanc-i-blaus tenen més a prop el retorn d'un dels referents en el seu joc ofensiu.

Quique Sánchez Flores ha plantejat una sessió d'entrenament força intensa físicament amb tots els seus homes disponibles, Javi López ha estat baixa per gastroenteritis i Álvaro Vázquez s'ha retirat abans d'hora per molèsties al bíceps. El proper objectiu de 'Espanyol no és gens fàcil: retrobar-se amb la victòria davant d'un dels rivals més temuts, el Vila-real (diumenge a les 18:30), el quart classificat, darrere del Reial Madrid, Barça i Atlètic de Madrid.