El gest clàssic de Suárez en les celebracions dels gols (EFE)
El gest clàssic de Suárez en les celebracions dels gols (EFE)
Barça

Només sis dels 22 integrants del primer equip del FC Barcelona encara no s'han lesionat aquesta temporada

El club ha patit una autèntica plaga de lesions des que ha començat la temporada, que ha arribat al seu punt àlgid aquests últims set dies

Actualitzat

Jordi Masip, Lucas Digne, Denis Suárez, Luis Suárez, Neymar i Paco Alcácer formen part del restringit grup de jugadors del primer equip del FC Barcelona que encara no han passat per la infermeria. El davanter brasiler, però, no es va incorporar fins la tercera jornada de Lliga després d'haver pres part amb el Brasil als Jocs Olímpics, la mateixa jornada que va veure el debut com a blaugrana d'Alcácer després d'haver estat a la disciplina del València les dues primeres. En tot cas, una plaga de lesions que s'ha agreujat aquesta última setmana

Dimecres passat, davant del Manchester City, Jordi Alba (elongació al bíceps femoral, 2 setmanes de baixa) i Gerard Piqué (esquinç al turmell, 3 setmanes de baixa) van caure lesionats. I a l'entrenament de divendres els que van quedar fora de combat van ser Rafinha (cop al costat esquerre) i Arda Turan (contusió al colze esquerre), tot i que el turc ja ha rebut l'alta.

El lesionat de més gravetat és Andrés Iniesta, que va tornar de Mestalla, aquest dissabte, amb una lesió parcial del lligament lateral extern i de la càpsula posterior del genoll dret que el pot deixar fora de combat fins a 2 mesos. La baixa més recent és la d'Aleix Vidal, que ha notat molèsties a l'adductor de la cama dreta aquest dilluns, a l'últim entrenament abans de la Supercopa de Catalunya.

Dels quinze lesionats del primer equip del Barça, 4 ho han estat en dues ocasions. Iniesta és un d'ells, ja que també es va fer mal a la càpsula del genoll dret a l'anada de la Supercopa d'Espanya contra el Sevilla. Els altres tres són Leo Messi (pubàlgia i trencament a l'adductor), Ter Stegen (esquinç de genoll i lesió muscular) i Jordi Alba (bíceps femoral).

Sergio Busquets també es troba dins de la llista de barcelonistes que no han pogut completar un matx en alguna ocasió, tot i que en el seu cas no va ser estrictament per una lesió. El migcampista va ser substituït al descans del duel contra l'Atlètic de Madrid afectat per una grip.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut