Tenis

Nicolás Almagro venç Nicolás Massú per 6-3 i 6-2 i accedeix també a segona ronda del Brasil

Costa do Sauipe continua sent un torneig propici per als tenistes espanyols i avui ha estat Nicolás Almagro i Óscar Hernández qui s'han classificat per a la segona ronda de l'Obert del Brasil. Almagro ha superat el xilè Nicolás Massú per 6-3 i 6-2, mentre que Hernández ha fet el mateix amb l'uruguaià Pablo Cuevas per 7-6 i 6-4. La sorpresa han estat les derrotes dels caps de sèrie José Acasuso, Agustín Calleri i Igor Andreev en mans de tenistes poc coneguts.

Actualitzat

Dels quatre caps de sèrie que queden vius a Costa do Sauipe -eliminats ja Calleri, Andreev i Starace- tres són espanyols. A Moyà i Montañés se'ls ha sumat avui Nicolás Almagro. El tenista murcià s'ha classificat per a la segona ronda en derrotar Nicolás Massú per 6-3 i 6-2. Juntament amb ell, també ha accedit a la següent fase Óscar Hernández. El barceloní ha superat Pablo Cuevas per 7-6 i 6-4.

En aquest torneig cal destacar l'emotiu comiat viscut per Gustavo Kuerten. El brasiler que va ser número u del món ultima la seva retirada i després d'haver estat convidat a l'Obert ha dit adéu a la competició en caure davant Carlos Berlocq per 7-5 i 6-1.

A Viña del Mar, sort desigual per a les espanyoles. Mentre que Carla Suárez ha dit adéu al torneig en perdre davant Rossana de los Ríos per 7-6 i 6-4, Núria Llagostera s'ha classificat per a la segona ronda en desfer-se de Camille Pin per 6-4 i 7-6.  

Anar al contingut