Motor

Nico Rosberg domina el tercer entrenament lliure al GP de Singapur de Fórmula 1

Els Red Bull continuen sent competitius i han acaparat el segon i el tercer lloc. Hamilton ha estat vuitè; Sainz, novè, i Alonso, dotzè

Actualitzat

Nico Rosberg ha acabat d'eliminar tots els dubtes que podien haver sorgit amb l'accident de divendres al matí, i com en el segon entrenament lliure, ha acabat el tercer amb el millor temps (1.44,352) abans de la classificació al GP de Singapur. El seu company, Lewis Hamilton, ha continuat tenint problemes i després d'un parell de virolles durant la sessió, només ha pogut ser vuitè, en una sessió, lleugerament accidentada: ha tingut un accident que ha provocat una bandera vermella, i Max Verstappen ha estat a punt d'atropellar un gran rèptil que ha aparegut inesperadament a la pista.

Els Red Bull i els Ferraris han aprofitat per tornar-se a mostrar competitius en la complexitat i l'alta xafogor del circuit de Marina Bay. El mateix Verstappen ha estat segon i Daniel Ricciardo, tercer. Vettel ha estat quart. Carlos Sainz ha continuat amb les bones sensacions i ha pogut ser novè, i  Fernando Alonso ha estat 12è.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut