Neymar durant un entrenament recent amb el Barça
Neymar durant un entrenament recent amb el Barça
Futbol

Neymar: "Esclar que vull renovar amb el Barça, però ja en parlarem més endavant"

El davanter brasiler admet que "sóc molt feliç aquí però encara em queden tres anys de contracte" i demana el suport de l'afició per tornar a intentar guanyar-ho tot: "Que hi creguin fins a l'últim minut."

Actualitzat

El davanter del Barcelona Neymar da Silva ha assegurat que li agradaria ampliar el seu contracte amb el Barcelona, que finalitza el 30 de juny del 2018, encara que ha deixat clar que no té pressa per signar un nou acord.

"Esclar que vull renovar, però ja en parlarem. Jo sóc molt feliç al Barça i a Barcelona. Em queden tres anys més i aquests temes els porta el meu pare", declara en una entrevista concedida a "Mundo Deportivo".

Als seus 23 anys, l'internacional brasiler s'ha convertit en un jugador determinant en el conjunt blaugrana, especialment des que el crac de l'equip, l'argentí Lionel Messi, es va trencar el lligament lateral del genoll esquerre. "No m'espanta el repte de tirar el carro sense Messi, encara que sé que és difícil. Des de nen he assumit responsabilitats", afirma Neymar, encara que creu que rellevar l'astre de Rosario com a millor futbolista del món ja són paraules majors."Aquest any, la Pilota d'Or ja està reservada per a Messi. S'ho mereix. Jo vull ser entre els tres millors. Això seria molt bo per a mi", subratlla.

Sorprès pels xiulets

A nivell col·lectiu, els reptes de Neymar per a aquesta nova temporada són els mateixos que l'anterior: intentar guanyar-ho tot. "Els diria als seguidors que estiguin amb nosaltres com la temporada passada. Que hi creguin fins a l'últim minut", assenyala.

Per aquest motiu, al punta blaugrana no li va agradar que alguns aficionats culers xiulessin l'equip en el partit de Lliga de Campions contra el Bayer Leverkusen. "Em va sorprendre escoltar xiulets contra el Leverkusen. No ens agrada quan ens xiulen, ens quedem molt tristos", conclou.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut