Nadal en el partit contra Gasquet a Cincinnati (REUTERS)
Tenis

Nadal, a vuitens de final del Masters 1000 de Cincinnati

Independentment del resultat a Cincinnati, dilluns recuperarà el tron mundial

Actualitzat

El manacorí, primer cap de sèrie, ha començat el torneig amb un positiu triomf per 6-3 i 6-4 davant el francès Gasquet.

Nadal, que ha guanyat els 15 partits en els quals s'ha enfrontat amb Gasquet com a professional, es va mantenir invicte després d'una hora i vinc-i-cinc minuts que va durar el darrer duel i on va tenir sempre el control del partit amb cops decisius i ritme de joc.

"Era important per a mi conèixer al camp les sensacions positives amb què m'he entrenat i he respost de forma positiva, tot i que espero anar a més segons avanci el torneig", explica un Nadal insaciable, però satisfet del seu debut a Cincinnati: "Sempre és complicat començar cada torneig i avui estic content per com ho fet davant d'un rival del nivell de Gasquet".

El de Manacor té assegurat el tron mundial a partir de dilluns faci el que faci al torneig de Cincinnati, prova que reparteix premis en metàl·lic per cinc milions de dòlars i 1.000 punts per a la classificació de l'ATP.

Albert Ramos i Pablo Carreño també van passar a vuitens de final, juntament amb el proper rival de Carreño, David Ferrer.

Rafa Nadal s'enfrontarà en vuitens aquesta matinada (01.00) amb Albert Ramos. Serà el quart enfrontament entre els dos tenistes, havent guanyat els tres anteriors.

Anar al contingut