Futbol internacional

Mourinho: "Sóc el pitjor entrenador de la història del futbol"

El tècnic portuguès del Manchester United ha respost de forma sarcàstica a les crítiques que ha rebut quan li han preguntat sobre les opcions del Leicester de revalidar el títol de lliga

Actualitzat
José Mourinho s'ha autoproclamat "el pitjor entrenador de la història del futbol" de manera irònica aquest divendres, parlant dels únics tècnics capaços d'alçar dues lligues angleses de forma consecutiva després d'haver estat criticat pels seus pobres resultats de les últimes setmanes en la seva primera temporada a la banqueta del Manchester United.

"És molt difícil retenir el títol. La història diu això, no molts a la Premier League ho han fet", ha comentat el portuguès en roda de premsa després de ser qüestionat sobre sobre les possibilitats que té el Leicester City, el seu rival d'aquest dissabte, de repetir títol.

"Un equip va ser el Manchester United i un altre més que estava dirigit pel pitjor entrenador de la història del futbol", ha afegit Mourinho sarcàsticament, referint-se al Chelsea bicampió entre els anys 2005 i 2006 amb ell al capdavant de la banqueta 'blue'.
Anar al contingut