L'escalfament dels jugadors del United (Foto: @BigSportGB)
L'escalfament dels jugadors del United (Foto: @BigSportGB)
Futbol Internacional

Mourinho fa entrenar els jugadors del Manchester United en un pàrquing abans del partit contra el Liverpool

El tècnic portuguès ha fet treballar les seves estrelles en un entorn força humil. Pot ser una personal tècnica de motivació?

Actualitzat

L'entrenador del Manchester United, José Mourinho, ha fet entrenar els seus jugadors, abans del partit de Premier League d'aquest dimarts a la nit al camp del Liverpool, en un pàrquing de cotxes. Un escenari que sembla no adir-se gaire amb estrelles del renom d'Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba o Wayne Rooney.

Aquesta, però, no és la primera vegada aquesta temporada que el tècnic portuguès pren una decisió similar. Abans del duel de la Copa de la Lliga contra el Northampton Town, Mourinho ja va fer treballar els seus homes en un aparcament, i l'equip va respondre amb un triomf per 3 a 1, tot i que el rival militava a l'equivalent de la Segona B.

Empat sense gols a Anfield

La tècnica de motivació del tècnic portuguès no ha estat tan efectiva en el partit que el seu equip ha disputat aquesta nit contra el Liverpool a Anfield. En un duel bastant ensopit, el Manchester United no ha passat d'un empat sense gols gràcies a la bona actuació del seu porter David de Gea, el millor dels "red devils".

Amb aquesta igualada a zero, el segon en tota la història entre aquests dos equips en 48 partits disputats a la Premier League, el Liverpool ha perdut l'oportunitat d'atrapar el Manchester City i l'Arsenal en el liderat de la classificació i és quart amb 17 punts, a dos dels dos primers classificats, mentre que el United és setè, amb 14 punts.

Anar al contingut