Mireia Belmonte, en una imatge d'arxiu durant els mundials a Budapest (Reuters)
Natació

Mireia Belmonte reapareix amb dos podis en la copa del món a Moscou

Després de penjar-se tres medalles als mundials disputats a Budapest fa pocs dies, la badalonina ha tornat a la competició amb una meritòria segona posició en els 400 lliures i una tercera plaça en els 200 papallona

Actualitzat

Mireia Belmonte ha reaparegut amb dos podis a la Copa del Món de Natació que ha començat aquest dimecres a Moscou. Després de penjar-se tres medalles en els mundials disputats a Budapest, la badalonina ha tornat a la competició amb una meritòria segona posició en els 400 metres lliures amb un temps de 3.58.24, només superada per la italiana Federica Pellegrini.

Pellegrini, actual campiona mundial dels 200 lliures, ha nedat amb molta seguretat i ha aconseguit la victòria amb un registre de 3.57.80, seguida ben de prop per Belmonte, que no s'ha despenjat en cap moment durant la cursa disputada a la piscina de l'Estadi Olimpiyski de la capital russa.

Belmonte, de 26 anys, també ha disputat poc després la final dels 200 metres papallona, distància de la qual és campiona olímpica i mundial. Tot i ser la seva prova preferida, la badalonina ha acusat el desgast i s'ha hagut de conformar amb la tercera plaça, darrere de l'alemanya Franziska Hentke i l'hongaresa Katinka Hosszú, precisament les dues nedadores que van acabar darrera seu en la final del mundial. Després d'aquests dos podis, Belmonte competirà dijous en els 800 metres lliures.

Sarah Sjostrom bat el rècord mundial dels 50 metres lliures

Tercer rècord del món de la nedadora sueca Sarah Sjostrom en només 11 dies. Va rebaixar la plusmarca dels 50 metres lliures dos cops la setmana passada, als Mundials de Budapest, i aquest dimecres ho ha fet per tercer cop durant la Copa del Món que es fa a Moscou. Sjostrom ha rebaixat 14 centèsimes l'anterior marca de l'holandesa Kromowidjojo, que ha acabat segona, i l'ha deixat en un temps de 23 segons i 10 centèsimes

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut