Ral·lis

Mikko Hirvonen acaba com a líder la primera jornada del Ral·li de Polònia

El finlandès Mikko Hirvonen ha acabat com a líder la primera jornada del Ral·li de Polònia, vuitena cita del Mundial. Segon és el seu compatriota i company d'equip a Ford, Jari-Matti Latvala, a nou segons, mentre que el càntabre Dani Sordo ocupa la tercera posició, a 37 segons. Però, sens dubte, cal subratllar l'abandonament de Sébastien Loeb. El pilot francès ha sortit de pista i ha malmès la suspensió del seu Citroën, per la qual cosa s'ha quedat sense opcions de victòria en terres poloneses.

Actualitzat
Sébastien Loeb només ha pogut defensar el seu liderat en el Mundial durant tres proves especials cronometrades. L'actual campió estava forçant el ritme lluitant de tu a tu amb el seu rival més directe en el Mundial, Mikko Hirvonen. En la quarta cronometrada, però, ha tocat la soca d'un arbre i ha trencat la suspensió del seu Citroën, i, amb la suspensió trencada, ha hagut de deixar la prova. Aquest dissabte continuarà, però penalitzat amb 20 minuts.

Hirvonen amenaça el liderat de Loeb

Hirvonen s'ha quedat pràcticament sol per intentar acostar-se a Loeb en la classificació general del Mundial i ha acabat l'etapa primer, amb un avantatge de nou segons sobre el seu company d'equip Jari-Matti Latvala. Dani Sordo ocupa la tercera posició, a 37 segons del líder. El pilot càntabre, a més a més, ha d'aguantar la pressió dels dos germans Solberg. Petter, amb Citroën, és quart, a 37 segons del cantàbric, mentre que Henning, amb Ford Focus, ocupa el cinquè lloc, a set segons del seu germà petit.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut