Fórmula 1

Michelin no concursarà per al suministrament de pneumàtics a la Fórmula 1

El fabricant francès de pneumàtics Michelin ha anunciat que no concursarà en la licitació de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) per al subministrament de pneumàtics de la Fórmula 1, després de rebutjar el canvi de reglamentació.

Actualitzat

Mitjançant un comunicat, Michelin ha recordat que la Formula 1, com a "expressió de l'esport automobilístic d'alt nivell", ha de ser un lloc de confrontació de "tecnologies avançades al servei de l'automòbil". Però el canvi de reglamentació provoca un "monopoli" en el subministrament de pneumàtics, que és "totalment contrari a aquests principis" i és una "etapa addicional cap a la vulgaritat de la F1", subratlla el comunicat de la societat.

Per tant, Michelin no anirà a la licitació de la FIA, ja que no vol avalar "l'esperit" d'aquest concurs quan "la qualitat" dels seus pneumàtics ha estat "àmpliament demostrada i benvolguda per tots els seus socis", als quals ha permès obtenir 99 victòries independentment de les "configuracions de la reglamentació".

Anar al contingut