Luis Suárez i Messi rescaten el Barça al Sánchez Pizjuán en el darrer sospir i eviten la primera derrota a la Lliga (2-2)

Franco Vázquez ha avançat el conjunt andalús en el marcador i Muriel, just després del descans, ha fet el segon. A les acaballes, en dos minuts, Luis Suárez i Leo Messi han fet pujar l'empat a 2 definitiu.

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El Sevilla ha estat a punt d'acabar amb la ratxa d'imbatibilitat del Barça a la Lliga, a la jornada 30, però Luis Suárez i Leo Messi han igualat el marcador en dos minuts a dos minuts del final, 2-2.

Tot i que molts mitjans de comunicació ja ho vaticinaven, la notícia que Leo Messi comenci veient un partit del Barça des de la banqueta sempre resulta un impacte i aquest vespre, al Sánchez Pizjuán no ha estat l'excepció.

El Barça ha trobat a faltar el crac argentí des del primer minut i és que els blaugranes, tot i que han generat perill amb diverses ocasions de Luis Suárez, Coutinho i Dembélé, no han tingut gaire encert en la culminació i això que el porter andalús, Sergio Rico, ha protagonitzat alguns errors que li podrien haver costat el gol.

Justament, l'encert no li ha faltat al Sevilla que, després d'alguns avisos de Navas, Franco Vázquez, completament desmarcat a dins de l'àrea, ha inaugurat el marcador empenyent la pilota cap al fons de la xarxa després d'una assistència de Correa, 1-0.

Només de començar la segona part, quan Leo Messi ja escalfava per la banda, els de Montella han fet fel segon: Escudero ha xutat a boca de canó, però Ter Stegen ha rebutjat en un primer temps, però Muriel ha recollit el rebot i ha afusellat la porteria blaugrana amb un xut que ha desviat lleugerament Umtiti, 2-0.

Encara podria haver caigut el tercer pocs minuts després quan Navas s'ha quedat sol davant de Ter Stegen, s'ha embolicat amb la pilota i quan ha aconseguit xutar, Gerard Piqué ha salvat el gol sota els pals. Franco Vázquez ha pescat la pilota, però l'ha enviat fora.

Finalment, al minut 57, Messi ha entrat en el terreny de joc per Dembélé i, en la primera pilota que ha tocat, el Barça ha tingut una de les ocasions més clares quan l'argentí s'escapa tot sol amb la pilota, la passa a Coutinho i el brasiler fa l'assistència de la mort a Luis Suárez, però un marcador sevillista s'ha avançat a l'uruguaià. Instants després, novament el 9 del blaugrana ha tornat a tenir el gol a les botes, però ha fallat en la rematada, jugada perillosa generada per Messi.

Tot i la revolució que ha provocat l'argentí, el Sevilla ha continuat arribant amb comoditat a la porteria blaugrana aprofitant tots els contracops que el Barça ha facilitat a causa del joc excessivament ofensiu i desesperat que han desplegat els de Valverde en l'intent de remuntar.

A les acaballes, Ivan Rakitic ha estat a punt de fer el de l'honor quan ha rematat de cap a l'àrea petita, però la pilota s'ha estavellat al pal i, al minut 87, Luis Suárez ha fet el de l'honor a la sortida d'un córner, 2-1, i al 88, Messi ha engaltat una canonada des de fora de l'àrea que ha fet pujar l'empat en el marcador, 2-2.

Final èpic d'un partit en què el Barça ha mostrat la seva versió més espessa, amb la defensa desdibuixada, amb un mig del camp que ha trobat a faltar Sergio Busquets i amb una davantera poc inspirada.