Futbol

Messi: "La meva intenció és retirar-me al Barça si la gent m'hi vol"

Leo Messi ha assegurat, en unes declaracions a BarçaTV, que el que volia era tornar a estar en un camp de futbol i jugar. D'altra banda, Messi recalca que la il·lusió per jugar no l'ha perduda mai. "Per això ha estat tan dur en els dos últims anys. Ara vinc més descansat mentalment", ha dit l'argentí. Tanmateix, ha reiterat que "la meva intenció és retirar-me al Barça i fer aquí tota la meva carrera si la gent m'hi vol".

Actualitzat

Leo Messi ha assegurat, en unes declaracions a BarçaTV, que el que volia era tornar a estar en un camp de futbol i jugar, com ha fet aquest dimecres davant del Getafe. I això és el que ha fet. Ha jugat 30 minuts en què ha fet 37 tocs de pilota, 19 passades bones, quatre xuts a porta i ha marcat 2 gols en menys de 5 minuts.

"Estic molt bé. He fet un treball físic molt bo. Més enllà de la lesió, no he canviat de pensament. Vull jugar i ajudar l'equip, perquè em vaig perdre molts partits", ha recordat. D'altra banda, Messi recalca que la il·lusió per jugar no l'ha perduda mai"Per això ha estat tan dur en els dos últims anys. Ara vinc més descansat mentalment", ha dit l'argentí, que ha insistit que per fi ha pogut jugar sense molèsties.

La Pilota d'Or

Leo ha admès també que el dilluns que ve assistirà al lliurament del Pilota d'Or a Zuric"És un plaer, un orgull, estar de nou entre els tres finalistes. Per mi, els premis importants són els grupals, però és un reconeixement molt bonic. Si no es guanya, tampoc passa res", ha indicat.

Pensant en el futur

Messi ha comentat que ha tornat "amb molta il·lusió" i amb ganes d'aconseguir coses. "Esperem que puguem aconseguir els objectius. Lluitarem per tots els títols, com sempre", ha dit. Tanmateix, ha reiterat que "la meva intenció és retirar-me al Barça i fer aquí tota la meva carrera si la gent m'hi vol".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut