Barça

Messi reapareix al Camp Nou amb un doblet estel·lar contra el Getafe

Leo Messi ha reaparegut contra el Getafe després de gairebé dos mesos de baixa i ho ha fet amb una actuació estel·lar. El crac argentí del Barça ha entrat en el minut 63 per Iniesta i ha tingut temps de fer un doblet per arrodonir la golejada blaugrana. El primer gol ha estat rematant una pilota morta a l'interior de l'àrea i el segon culminant una gran acció individual.

Actualitzat

Leo Messi ha reaparegut contra el Getafe després de gairebé dos mesos de baixa per culpa d'una lesió muscular i ho ha fet amb una actuació estel·lar. El crac argentí del Barça ha entrat al terreny de joc en el minut 63 per Iniesta i ha tingut temps de fer un doblet per arrodonir la golejada blaugrana. El primer gol ha estat rematant una pilota morta a l'interior de l'àrea i el segon culminant una gran acció individual.

Si algú tenia dubtes del seu estat físic, Messi ha demostrat que ha tornat de l'Argentina com una autèntica moto. Després d'un mes recuperant-se al seu país, el crac blaugrana, que no jugava un partit oficial amb el Barça des del passat 10 de novembre al camp del Betis, ha tingut una reaparició somiada. Ha entrat a més 25 minuts del final i en aquest temps ha tingut temps per marcar dos gols. En el minut 88, Messi ha recollit una pilota morta a l'interior de l'àrea i ha batut Codina amb un xut amb la cama esquerra. I, en el 90, Messi ha tornat a marcar culminant una gran jugada individual amb una velocitat imparable.

Els poc més de 39.000 aficionats que s'han aplegat al Camp Nou s'han rendit als peus del seu ídol corejant el seu nom com en les grans nits. El gran Messi ha tornat i ho ha fet de la millor manera. L'Atlètic de Madrid ja tremola.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut