Barça

Messi desitja la renovació de Guardiola i assegura que la seva relació amb Xavi i Iniesta és "molt bona"

En un acte promocional de la marca que el patrocina, Leo Messi, ha assegurat aquest dijous a la tarda que "és difícil imaginar-se un Barça sense Pep Guardiola", i que vol que el tècnic blaugrana "renovi i es quedi". Sobre els comentaris malintencionats arran del seu triomf a la gala de la Pilota d'Or, Messi ha afirmat que té una relació "molt bona" amb Xavi i Iniesta. L'argentí ha justificat que no els va saludar just en conèixer que era la Pilota d'Or, per la sorpresa que li va causar el nomenament. "Estava bloquejat, no me'n vaig adonar", s'ha excusat la "Pulga", que ha insistit que els seus èxits individuals sempre són "gràcies al col·lectiu".

Actualitzat
A la pregunta sobre si el futbol espanyol s'hauria d'alegrar pel seu premi, després de tota la polèmica, Messi ha afirmat que el futbol espanyol ha d'alegrar-se "per l'Europeu i el Mundial conquistat i perquè, ara per ara, té la millor lliga del món".

Agraït a Guardiola

"El que he guanyat és pel joc d'equip", ha dit Messi. El davanter ha admès que la dedicació de Pep Guardiola té "molt a veure" en la seva progressió com a futbolista. "Està sempre a sobre nostre, a sobre dels detalls, amb mi i amb tot el planter. Personalment m'ha buscat millors posicions al camp, m'ha permès estar més a prop dels centrecampistes i tenir més contacte amb la pilota", ha indicat. Ha afirmat que a la Masia ha après "sobretot a ser una bona persona, que al final és l'únic que queda".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut