Pascal Wehrlein, a la dreta, al costat de Nico Rosberg en una imatge d'arxiu (Reuters)
Pascal Wehrlein, a la dreta, al costat de Nico Rosberg en una imatge d'arxiu (Reuters)
Fórmula 1

Mercedes s'interessa per Fernando Alonso, però pensa en Pascal Wehrlein com substitut de Nico Rosberg

L'escuderia alemanya busca un substitut per a Nico Rosberg, que aquest divendres ha anunciat la seva retirada de la Fórmula 1

Actualitzat

Pascal Wehrlein, un pilot alemany de 22 anys, podria ser el relleu del flamant campió del món de Fórmula 1, Nico Rosberg, a l'equip Mercedes. L'escuderia s'ha començat a moure ràpid després del sorprenent anunci de retirada del campió d'aquest divendres, només cinc dies després de conquerir el títol.

Wehrlein ha pilotat per Manor aquesta temporada i ha tancat el curs en el dinovè lloc de la classificació amb un punt sumat, el que va aconseguir en el Gran Premi d'Àustria. L'alemany ha disputat les 21 curses del campionat, n'ha acabat 17 i s'ha retirat de les altres 4.

Aquest pilot, però, no seria l'únic contactat per Mercedes. La guanyadora del mundial d'escuderies també s'hauria interessat per la situació contractual de Fernando Alonso a McLaren. L'asturià ja va coincidir amb l'altre pilot de Mercedes, Lewis Hamilton, precisament a l'escuderia britànica. La relació entre tots dos va acabar tensant-se tant com ara la de Rosberg i Hamilton.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut