Fórmula 1

Valtteri Bottas vola en la tercera jornada de tests al Circuit de Barcelona-Catalunya, seguit de prop per Vettel

El pilot finlandès de Mercedes ha marcat la volta més ràpida al circuit amb el traçat actual, mentre que Fernando Alonso ha completat 72 voltes, però molt lluny de les primeres posicions

Actualitzat

Valtteri Bottas ha marcat el millor temps que s'hagi registrat mai al circuit de Barcelona-Catalunya. Ha estat quan el nou pilot de Mercedes estava provant les gomes ultratoves. El finlandès ha establert un 1.19.705 que demostra clarament que el cotxe alemany continua, ara com ara, lluny de l'abast dels competidors, tant en rapidesa com en fiabilitat. A tall d'exemple, la pole position de l'últim Gran Premi disputat a Montmeló la va establir Lewis Hamilton amb 1.22,00.

El finlandès ha volat i a més ha fet més quilòmetres que qualsevol altre cotxe: 79. La sorpresa de la sessió matinal ha estat el tercer millor temps obtingut per Jolyon Palmer amb Renault. El pilot anglès, que havia provocat el primer semàfor vermell del matí amb una sortida de pista, ha acabat completant 51 voltes.

Ferrari, l'únic equip que fins ara havia pogut resistir a certa distància la comparació amb Mercedes, ha enregistrat aquest dimecres un discret quart lloc perquè Sebastian Vettel s'ha dedicat a provar pneumàtics intermitjos, però ha completat 69 voltes.

Pel que fa a McLaren, Fernando Alonso ha pogut rodar 29 voltes sense forçar massa el motor. Els dubtes sobre el nou motor Honda continuen sense dissipar-se a l'escuderia anglesa.

A la tarda, Bottas ha mantingut el millor registre de la jornada, però amb el Ferrari de Vettel segon a només 247 mil·lèsimes del finlandès, mentre que Ricciardo ha baixat fins a la tercera posició a gairebé un segon i mig. Per la seva banda, Alonso ha completat 72 voltes sense excessius problemes però el seu McLaren ha quedat lluny de les primeres places, novè a gairebé tres segons del temps de Bottas, i amb la pitjor velocitat punta de tots els cotxes que hi havia sobre la pista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut