Barça

Martino deixa fora de la convocatòria Piqué, per molèsties físiques, i Busquets, per decisió tècnica

Gerard Piqué, que no s'ha recuperat totalment de les molèsties que arrossega al pubis, i Sergio Busquets, per decisió tècnica, no han entrat a la llista de convocats del F. C. Barcelona per al partit de diumenge contra el Betis (21.00). La baixa del central obre la porta a la parella Bartra-Puyol a l'eix de la defensa.

Actualitzat

Gerard Piqué, que no s'ha recuperat totalment de les molèsties que arrossega al pubis, i Sergio Busquets, per decisió tècnica, no han entrat a la llista de convocats del F. C. Barcelona per al partit de diumenge contra el Betis (21.00).

Per tercer dia consecutiu, el central ha fet treball de recuperació al marge dels seus companys en l'últim entrenament, que s'ha fet aquest dissabte al matí a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, abans de viatjar demà a Sevilla. Aquesta baixa obre la porta perquè Marc Bartra i Carles Puyol, suplents en els dos últims partits contra l'Espanyol i el Milan, siguin la parella a l'eix de la defensa.

D'una altra banda, Gerardo Martino ha decidit que Busquets entri en les rotacions, després d'acumular sis partits consecutius, entre Lliga i Champions, jugant els 90 minuts.

La llista definitiva de divuit convocats està formada per Valdés, Pinto, Montoya, Fàbregas, Puyol, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Messi, Neymar, Mascherano, Bartra, Song, Tello, Adriano, Alves i Sergi Roberto.

Com ja està sent habitual, Isaac Cuenca i el porter Oier Olazábal tampoc han entrat en els plans de Martino per al partit contra els andalusos.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut