Marcos Tébar torna a la Liga Adelante (@UELlagostera)
Segona Divisió

Marcos Tébar fitxa pel Llagostera després de rescindir contracte amb el Brentford anglès

El migcampista madrileny Marcos Tébar ha fitxat pel Llagostera. L'equip gironí ho ha anunciat després del partit amb el Mirandés, que ha acabat amb empat. Tébar, que havia jugat amb el Girona, ha passat les dues últimes temporades a Anglaterra.

Actualitzat

Marcos Tébar vestirà la samarreta del Llagostera a principis d'aquest 2016. El club gironí ho ha anunciat després de l'empat amb el Mirandés al Municipal de Palamós-Costa Brava. El migcampista madrileny tanca amb dos anys a Anglaterra on ha estat militant amb el Brentford de la Segona Divisió. Tébar ha rescindit amb el club anglès després de no disposar de gaires minuts i torna a Catalunya on ja va jugar amb el Girona durant tres temporades abans de debutar a Primera amb l'Almeria que va privar, precisament als gironins, l'ascens a la màxima categoria. 

Després de jugar una temporada al conjunt andalús, Tébar va fitxar pel Brentford anglès, equip de la segona divisió on no ha disposat de gaires minuts. El migcampista madrileny serà presentat després de festes amb el seu nou club. 

Anar al contingut