MotoGP

Marc Márquez respon a Valentino Rossi: "S'ha de guanyar a la pista"

El pilot català no vol entrar "a la guerra" oberta per Valentino Rossi quan ha tornat a criticar-lo pel desenllaç del Mundial de l'any passat

Actualitzat

A les portes del primer 'match ball' quan Marc Márquez podria proclamar-se campió del món de MotoGP a la propera cursa al Japó, el "tro de Cervera" no vol que res el desconcerti i encara menys el soroll de Valentino Rossi criticant-lo de nou per com va acabar el Mundial de MotoGP de l'any passat. 

En poc més de deu segons, Marc Márquez ha apagat l'incendi iniciat per les declaracions del pilot italià, "no entraré al joc ni a la guerra aquesta. Sé que no em convé, l'única guerra que tinc jo és a la pista, que és on s'ha de guanyar el Mundial".

Sobre els conflictes que Valentino Rossi també té amb el seu company d'equip, Jorge Lorenzo, el català ha estat molt rotund, "és millor per mi que es barallin entre ells. Ara més que mai he de fer servir el cap".

En una exhibició de trial benèfica per a l'escola Solc de Tarragona i per promocionar els Jocs del Mediterrani 2017, Marc Márquez ha visitat la ciutat, al costat del seu company d'equip, Dani Pedrosa, i junts han vist com Toni Bou, Takahisa Fujinami i Jaime Busto feien l'impossible a sobre de la seva moto de trial.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut