Márquez en una imatge d'arxiu (EFE)
Motociclisme

Marc Márquez aconsegueix la "pole position" de MotoGP al Gran Premi de l'Argentina

El cerverí ha superat en més de mig segon Aleix Espargaró. Johann Zarco, el millor a Moto2 i Miguel Oliveira, "pole a Moto3

Actualitzat

Marc Màrquez i Aleix Espargaró han brillat a l'entrenament de qualificació. Tots dos han fet el mateix plantejament, han utilitzat tres pneumàtics, mentre que la resta n'han fet servir dos. Quan quedaven pocs minuts, el de Cervera ha entrat al "pit lane" i ha canviat de moto. Ha tornat al circuit i ha rebaixat el seu millor temps. Ha aconseguit una nova "pole position" seguit d'Aleix i d'Andrea IannoneUna primera fila de la graella amb tres marques diferents; Honda, Suzuki i Ducati.

A la segona linia, Cal Crutchlow, Jorge Lorenzo i Andrea Dovizioso i, a la tercera, Danilo Petrucci, Valentino Rossi i Maverick Viñales. El mallorquí ha acabat força contrariat i ha tornat caminant a boxes. La seva moto s'ha avariat quan entrenava la sortida al final de l'entrenament.

Zarco marca la pauta a Moto2

En Moto 2, Johann Zarco ha estat el millor, seguit del campió Tito Rabat i Thomas Luthi. Des de la segona línia sortirà Àlex Rins, el líder del campionat.  

Oliveira domina Moto3

La lluita per la "pole position" en Moto3 ha estat molt emocionant. Danny Kent la tenia gairebé a la butxaca, però Miguel Oliveira ha fet una última volta fantàstica i el portuguès s'ha endut la primera plaça, seguit del britànic i Nicolò Antonelli.

A la segona fila de la graella, hi ha Efrén Vázquez, Isaac Viñales i Karel Hanika. El català ha dominat gairebé tota la sessió, però al final ha quedat cinquè. Gabriel Rodrigo, pilot barceloní de nacionalitat argentina, ha tingut una forta caiguda i és dubte per a la cursa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut