Futbol

Marc Bartra, decidit a sacrificar-se pel Barça i a recuperar el terreny perdut

El defensa Marc Bartra, en una entrevista a TV3 durant la concentració amb la selecció, ha explicat que està decidit a sacrificar-se pel Barça i a recuperar el terreny perdut

Actualitzat

La confiança de Del Bosque cap a Marc Bartra s'ha tornat a demostrar en un moment complicat per al central de Sant Jaume dels Domenys, quan no juga per al seu club. El blaugrana ha atès aquest matí TV3 i ha explicat que les crítiques després de la Supercopa no el preocupen i de cap manera es plantejaria sortir el pròxim mercat d'hivern: "M'agrada aquest repte perquè encara és més difícil, hi ha més competència i més ganes de tirar-ho endavant. És clar que estant al Barça ets al punt de mira de tothom, però el més important és saber què pensa el míster, la confiança dels companys en mi, i jo treballaré per ser titular". Bartra, a més, ha afegit: "Sabem que en qualsevol moment pot jugar qualsevol jugador".  

Tot i que la irrupció de Thomas Vermaelen el podria perjudicar al Barça, Marc Bartra se n'alegra pel seu company belga: "Estic content per ell perquè aquest any passat sabem que no ho va passar gens bé i que, al cap i a la fi, arribes a un club que el que vols fer és jugar i no ho va fer". "Quan li ha tocat l'oportunitat l'ha sabut aprofitar", ha explicat. Una oportunitat que espera que li arribi i per la qual no pararà de treballar fins que la trobi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut