Nolito i Delph celebren el gol del Manchester City (Foto: Twitter)

Manchester City, Dinamo de Zagreb, Copenhaguen, Borussia Mönchengladbach i Rostov passen a la fase de grups

Dels tres equips amb representants catalans que podien passar aquest dimecres a la fase de grups, només un ho ha aconseguit, el Manchester City de Pep Guardiola. El Salzburg i l'Apoel de Nicòsia jugaran la Lliga Europa

El Manchester City de Pep Guardiola ha passat sense problemes a la fase de grups de la Lliga de Campions. Defensava a casa davant de l'Steaua de Bucarest el 0 a 5 de l'anada. Delph, en el minut 56, rematant de cap una centrada de Jesús Navas, ha fet per als anglesos l'únic gol del matx (1-0). El tècnic català ha fet jugar de titular a la porteria Joe Hart, en el que podria ser el seu últim partit amb els "blues" per l'imminent arribada del blaugrana Claudio Bravo.

Òscar Garcia no disputarà la Lliga de Campions amb el Salzburg, després que l'equip que entrena ha perdut en la pròrroga contra el Dinamo de Zagreb per 1 a 2 (a l'anada havien empatat a 1). Jonathan Soriano ha tingut la primera ocasió per als austríacs, però qui ha obert el marcador en el minut 22 ha estat el seu company Valentino Lázaro. A un minut del final, Júnior Fernández ha enviat el partit al temps afegit amb l'empat dels croats. En el minut 96, El-Arbi Soudani ha fet el definitiu 1 a 2.

L'Apoel de Nicòsia que dirigeix un altre exblaugrana, Thomas Christiansen, jugarà la Lliga Europa després de caure eliminat pel Copenhaguen (1-1). Els xipriotes, que tenen a les seves files el migcampista català Andrea Orlandi, van perdre 1 a 0 al camp del seu contrincant a l'anada. L'eliminatòria ha quedat igualada en el minut 70 gràcies a un gol de Pieros Soteriou. Federico Santander, en el minut 87, ha acabat amb les il·lusions de l'Apoel amb el gol de l'empat a 1.

El Borussia Mönchengladbach, que a l'anada havia guanyat per 1 a 3, s'ha donat un festí de gols a costa del Young Boys de Berna (6-1), amb dos noms propis, Raffael i Thorgan Hazzard, el germà del jugador del Chelsea Eden Hazzard. Tots dos han firma el seu hat-trick a més de donar una assistència a l'altre. L'únic gol de l'equip suís l'ha fet Yoric Ravet.

En el cinquè partit de la fase classificatòria jugat aquest dimecres, el Rostov ha passat a la fase de grups gràcies al seu contundent triomf sobre l'Ajax (4-1).