Girona

Maffeo: "Marcar Messi va ser una bonica experiència i em va fer créixer professionalment"

Leo Messi associarà sempre el nom del Girona amb el de Pablo Maffeo, el defensa català que es va convertir en la seva ombra en el partit a Montilivi, fins al punt que el blaugrana va quedar pràcticament anul·lat; la gran campanya de Maffeo amb el Girona li ha valgut anar convocat amb la sub-21

Sebas GuimActualitzat

Fa dues setmanes, quan va ser substituït en el derbi contra el Barça, se'n va anar a la banqueta amb la satisfacció de la feina ben feta. Les indicacions de Machín a Maffeo havien estat molt clares, enganxar-se com una paparra a Leo Messi.

Quan tinguéssim la pilota nosaltres, amb les vigilàncies, que estigués amb ell. I quan tinguessin la pilota ells, intentar que no la toqués i que no fes el futbol que ha fet tots aquests anys.

Maffeo va complir i des d'aleshores que no es parla de res més. Les seves bones actuacions amb el Girona aquesta temporada li han servit per anar convocat amb la selecció espanyola sub-21.

El lateral de Sant Joan Despí viu la seva tercera cessió al Girona, una experiència que l'ha fet créixer com a futbolista i com a persona. En un futur, però, no perd la il·lusió de triomfar al seu club, el Manchester City, on va anar quan només tenia 15 anys.

Sí, la meva idea és tornar-hi, créixer com a futbolista en un dels millors clubs del món. Sé que soc jove, que només tinc 20 anys, però l'edat és només un número.

En l'amistós de pretemporada contra els "sky blues", li van donar el trofeu al millor jugador del partit i Pep Guardiola va prendre bona nota de tot el que pot arribar a fer.

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut